Prirodné kakao na pečenie Peru 100g
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Nealkalizovaný, čiastočne odtučnený kakaový prášok obsahuje 100 % čistej kakaovej hmoty vyrobenej z kakaových bôbov v prémiovej kvalite 'fino de aroma'.
Kakaové bôby použité na výrobu tohto produktu pochádzajú výlučne z peruánskeho regiónu Amazonas, preto tento kakaový prášok nesie prívlastok single origin (pochádzajúci iba z jediného regiónu). Navyše je vyrobený iba z jedinej odrody kakaa - criollo, a preto sa môže pýšiť aj prívlastkom odrodovej, tzv. kakaa. varietal kakao. Región Amazonas je známy svojou rôznorodosťou fauny a flóry, ktorá je reflektovaná aj vo veľmi tropickom chuťovom profile kakaa. Kakaový prášok má svetlo hnedú farbu, ktorá je mu prirodzenú, pretože nebol alkalizovaný uhličitanom draselným. Keďže sa jedná o čiastočne odtučnené kakao, obsah tuku v kakaovej sušine je 20-23 %. Práve v tuku sú obsiahnuté všetky zdraviu prospešné minerály – najmä horčík, vápnik, draslík a železo a vitamíny – predovšetkým A, B1, B2, B3, C a E. 100% Kakaový prášok Kakaw Co+ obsahuje veľké množstvo protizápalových antioxidantov, je bohatý na teo , priaznivo pôsobí na náš nervový aj krvný systém, tráviacu sústavu, schopnosť koncentrácie a na náladu.
Produkt je s láskou balený v integračnej baliarni pre znevýhodnených a zraniteľných ľudí na Slovensku.
Chuťový profil: sušené lesné ovocie, sladké bobuľové ovocie, čokoláda.
Použitie: Vhodný na pečenie ale aj na prípravu horúcich nápojov
Zloženie: 100% čiastočne odtučnený kakaový prášok
Výživové údaje na 100g:
Energia : 2215 kj/ 463 kcal
Tuky: 33,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 19,2 g
Sacharidy: 50,9 g
z toho cukry: 27,9 g
Vláknina: 2,5 g
Bielkoviny: 7,5 g
Soľ: 52,8 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.