Kakaový prášok 100% Kolumbia Huila

7,90 € 16,90 € 46 € od 7,90 € 7,18 € bez DPH 15,36 € bez DPH 41,82 € bez DPH od 7,18 € bez DPH
Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant

Prírodná kakaová hmota z kolumbijského regiónu Huila, ktorá sa vyznačuje vysokou prirodzenou sladkosťou a chuťovým profilom sušeného ovocia. Nealkalizovaný a neodtučnený kakaový prášok bez pridania cukru.

Detailné informácie

Podrobný popis

Príjemne intenzívne kakao s florálnymi a ovocnými tónmi, strednou aciditou a

 

jasne definovanými, sladkými tónmi kakaa a vanilky. Najlepšie vynikne ako horúci nápoj v kombinácii len s mliekom alebo vodou i v nepečených dezertoch s lesným a bobuľovým ovocím.

 

Prešli experimentálnym washed procesom, ktorý by mal eliminovať post-fermentačnú astrigenciu a prítomnosť pachutí, a tak zabezpečit výraznejšiu  intenzitu chuťového zážitku.

 

Huila je známa ako najväčší pestovateľ výberovej kávy a kakaa v Kolumbii. Okrem departmentov Tolimá, Cundinamarca a Cauca susedí aj s Caquetou a Metou, ktoré ste už u nás mohli ochutnať. V oblasti je zastúpený snáď každý biotop - púšť, savana, páramo, vulkán, koryto rieky, aj dažďový prales. Vďaka premenlivej nadmorskej výške, sklonitosti ter

 

rénu, zrážkam, vlahe z rieky Magdalena, vetrom a slnečnému svitu táto oblasť ponúka také unikátne pestovateľské podmienky, že kakao zo žiadnych dvoch susediacich fariem v Huile nechutí rovnako.

 

Produkt je s láskou balený v integračnej baliarni pre znevýhodnených a zraniteľných ľudí na Slovensku.

 

Chuťový profil: Plný a sladký ovocný chuťový profil s jasne definovanými, horkými tónmi kakaa a šťavnatými tónmi sladkého sušeného ovocia.

Použitie: Na prípravu horúceho nápoja alebo čokolády, do kaší, smoothies a koláčikov.

Zloženie: Kakaová hmota 100%

Výživové údaje na 100g:

Energia 2485 kj/ 594 kcal

Tuky: 50 g

z toho nasýtené mastné kyseliny: 33 g 

Sacharidy: 33 g

z toho cukry: 11 g

Vláknina: 16 g 

Bielkoviny: 11 g 

Soľ:0 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: