Kakaové maslo Peru
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Kakaové maslo v BIO kvalite vyrobené z kakaových bôbov prémiovej kvality 'fino de aroma' z regiónu Amazonas v Peru, kde stále vieme nájsť aj pôvodnú odrodu kakaa - criollo. Región Amazonas je známy svojou biodiverzitou, ktorá sa prejavuje aj v samotnej kvalite kakaa. Maslo je bez akýchkoľvek konzervantov, chemických prísad či aditív a každého dostane svojou autentickou intenzívnou arómou. Vhodné pre vegetariánov a vegánov, bez aditív.
Kakaové maslo z kakaových bôbov v prémiovej kvalite 'fino de aroma' pochádza výlučne zo sopečného kolumbijského regiónu Tolimá, preto nesie prívlastok single origin (pochádzajúci iba z jediného regiónu). Môže sa pýšiť aj prívlastkom single estate (pochádzajúci iba z jednej plantáže). Práve v kakaovom masle sú obsiahnuté všetky zdraviu prospešné minerály – najmä horčík, vápnik, draslík a železo a vitamíny – predovšetkým A, B1, B2, B3, C a E. Je vhodné nielen na prípravu rôznych tinktúr a na kozmetické účely, ale na veľmi dobrú rozpustnosť a intenzívnu čokoládovú arómu aj na pečenie či varenie, na výrobu poliev a podobne.
Produkt je s láskou balený v integračnej baliarni pre znevýhodnených a zraniteľných ľudí na Slovensku.
Použitie: Je vhodné nielen na prípravu rôznych tinktúr a na kozmetické účely, ale na veľmi dobrú rozpustnosť a intenzívnu čokoládovú arómu aj na pečenie či varenie, na výrobu poliev a podobne.
Zloženie: 100% čisté kakaové maslo
Výživové údaje na 100g
Energia : 3697 kj /884 kcal
Tuky: 100 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 60 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Vláknina/Fibre 0 g
Bielkoviny/Proteins: 0 g
Soľ: 0 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.